As close as you can get


In samenwerking met Brainstorm & Concept hebben wij voor de ‘DJ Experience Area’ in Madame Tussauds een selfie-applicatie ontwikkeld, waarmee je met Afrojack op de foto kunt. Daarnaast hebben we d.m.v. virtual reality een 360-graden video-experience ontwikkeld, waarbij je de beleving ervaart van de aanwezigheid bij een concert van Afrojack. 

Lees meer

Selfie applicatie en virtual reality - Afrojack

In samenwerking met Brainstorm & Concept hebben wij voor de ‘DJ Experience Area’ in Madame Tussauds een selfie-applicatie ontwikkeld, waarmee je met Afrojack op de foto kunt. Daarnaast hebben we d.m.v. virtual reality een 360-graden video-experience ontwikkeld, waarbij je de beleving ervaart van de aanwezigheid bij een concert van Afrojack. De persoonlijke reactie van Afrojack hierop ‘Dit is echt sick, wauw!’.

Opdrachtgever
Madame Tussauds
Brainstorm & Concept
Services
Interface design
Oculus Rift
C# (Unity)
Social Media
360 video

360 virtual reality

De virtual reality applicatie voor Afrojack is opgenomen bij een concert d.m.v. geavanceerde technieken. Wij hebben deze beelden verder verwerkt in de applicatie. Deze beelden worden getoond met gebruik van een Oculus Rift bril. Hiermee ben je levensecht aanwezig bij het concert van Afrojack. Een bijzondere beleving!

Selfie application

De selfie applicatie: in Madame Tussauds Amsterdam met het wassen beeld van Afrojack op de foto en daarna kun je kiezen waar deze foto gemaakt is, bijvoorbeeld bij zijn privé jet of draaitafel. Deze selfie kan vervolgens gedeeld worden via social media.

Onze gouden eieren liggen klaar

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er in zo’n gouden ei zou kunnen zitten?

Neem contact op