Flying Kiwi

Creative digital studio

Flying Kiwi. Een kleine loopvogel, met beide benen op de grond, maar met een grote ambitie om te vliegen. Deze vogel, zonder natuurlijke vijanden, kan ongestoord ‘zijn ding doen’. Dat doen wij ook! Met onze positieve instelling werken wij aan creatieve digitale projecten. Zelfs de meest lastige vraagstukken lossen wij graag mee op. Kortom: of het nu gaat om creativiteit, techniek en/of innovatie: Flying Kiwi maakt het ‘onmogelijke’ mogelijk!

Realtime creativity

De techniek verandert met de dag, maar wij zijn er klaar voor! Flying Kiwi is altijd bij de tijd als het gaat om de laatste ontwikkelingen. Daarmee zijn we samen in staat om te anticiperen op veranderingen in de toekomst.

Our services

Onze Kiwi’s zijn specialisten op verschillende vakgebieden.

Coding

Wat onmogelijk lijkt, maken wij mogelijk. Onze programmeurs zijn breed inzetbaar en ontwikkelen o.a. met PHP, Unity, HTML5, JQuery en C#. Of het gaat om een mobiele app, een website of een stand-alone applicatie, elke uitdaging kunnen wij tot een goed einde brengen.

Graphic design

Een digitale applicatie of website kan niet zonder een gebruiksvriendelijke interface. Grafische communicatie verstaan wij als de beste. In lijn met de richtlijnen en huisstijl, ontwikkelen wij altijd een ontwerp op maat.

Visualisation

Of het nu gaat om illustraties of animaties. Alles van bestaande of nog niet bestaande objecten, gebouwen, materialen, omgevingen en karakters kunnen we ontwikkelen in 2D en 3D. Dit zorgt voor een verrijking van de digitale boodschap, en vormt zo de creatieve inhoud van de applicatie of website.

 

Crew

Maak kennis met het team. Wie zijn die Flying Kiwi’s?

Willem van der Krieken

Director

Linda de Keijzer

Account manager

Krijn Elders

Lead Designer

Marijn van der Krieken

Lead Developer

Hanneke van der Krieken

Office Manager

Boy Lange

Developer

Stefan van der Heijden

Developer

Menno Barten

3D Designer

Teun van der Cruijsen

Stagiair

Onze gouden eieren liggen klaar

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er in zo’n gouden ei zou kunnen zitten?

Neem contact op