Perzona


Perzona, het meest persoonlijke matras, is een nieuw matrassenmerk in Nederland. Door een unieke combinatie van maximaal 14 zones en verschillende hardheden HR-foam kan een matras voor ieder individu op maat worden gemaakt. Voor de introductie ontwikkelden wij de volgende digitale middelen …

Lees meer

Concept

Perzona, het meest persoonlijke matras is een nieuw merk matras en slaapsysteem in Nederland. Door een unieke combinatie van 14 zones en verschillende hardheden HR-foam kan een matras voor ieder individu op maat worden gemaakt. Voor de introductie ontwikkelde wij alle middelen.

Opdrachtgever
Swiss Sense
Services
Webdesign
Webdevelopment
Print
3d visualisation
App development
Animation
Link
Website

3D visualisaties

Om consumenten uit te leggen hoe het Perzona matras in elkaar zit, en functioneert, hebben wij de visuele elementen van de matrassen uitgewerkt in 3D. Deze zijn verwerkt in zowel het drukwerk, de website als alle overige communicatie.

Instore interactieve ‘Myscan’

Naast de matraswijzer op de website hebben we een uniek meetsysteem ontwikkeld dat inmiddels in meer dan 70 winkels in Nederlands is uitgerold. Dit meetsysteem maakt een scan van het lichaam en berekent op basis daarvan de beste tube-samenstelling. Deze gegevens worden naar het ’test’ matras doorgestuurd en d.m.v. luchtstromen wordt de tube-veerkracht gesimuleerd. Op die manier kun je direct in de winkel ervaren hoe het berekende matras ligt.

Website

De bezoeker van de website van Perzona maakt een digitale reis door het matras. Alle onderdelen die zorgen voor het ultieme ligcomfort worden hierin één voor één uitgelegd. Met een unieke matraswijzer die op basis van persoonlijke gegevens de juiste tube-samenstelling voor elk persoon individueel berekend.

Digitaal prijskaartje

De verschillende type matrassen van Perzona hebben een eigen digitaal prijskaartje. Door gebruik te maken van tablets in de winkels maak je, net als op de website, een reis door het matras. Door een directe online verbinding kan er eenvoudig worden ingespeeld op acties en/of prijs aanpassingen.

Onze gouden eieren liggen klaar

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er in zo’n gouden ei zou kunnen zitten?

Neem contact op