Pim en Pom Dansfeest


In samenwerking met Fiep Westendorp hebben we voor de twee ondeugende katjes, Pim en Pom, de mobiele app ‘Dansfeest’ gemaakt. Een app voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Bestaande uit een voorleesboekje en een dansspelletje. De teksten en illustraties zijn ontwikkeld door Fiep Westendorp en de verhalen zijn ingesproken door Georgina Verbaan.

Lees meer

Pim en Pom Dansfeest

In samenwerking met Fiep Westendorp hebben we voor de twee ondeugende katjes, Pim en Pom, de mobiele app ‘Dansfeest’ gemaakt. Een app voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Bestaande uit een voorleesboekje en een dansspelletje. De teksten en illustraties zijn ontwikkeld door Fiep Westendorp en de verhalen zijn ingesproken door Georgina Verbaan. Je zou Pim en Pom kunnen kennen van diverse bioscoopfilms die er van ze gemaakt zijn en Fiep Westendorp is uiteraard bekend van Jip en Janneke!

Opdrachtgever
Fiep Westendorp
Services
Interactieve animaties
iOS en Android
C# (Unity)
Link
iOS App Store

Animaties

Op basis van de gemaakte animaties van Pim en Pom hebben we interactieve animaties gemaakt. In het voorleesboekje heeft iedere pagina een aantal geanimeerde elementen. Daarnaast kun je in het dansspelletje Pim en Pom zelf laten dansen door verschillende acties. Met slepen en tikken heb je zelf de regie. Jonge kinderen genieten erg van hun eigen inbreng in het spel.

Techniek

De Pim en Pom app is ontwikkeld in Unity. Deze software geeft ons de mogelijkheid om voor zowel Android en iOS een game te ontwikkelen in één ontwikkelomgeving.

Onze gouden eieren liggen klaar

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er in zo’n gouden ei zou kunnen zitten?

Neem contact op