’t Zusje app


In samenwerking met Juist ontwikkelden we een app waarbij de bezoekers van ’t Zusje de smartphone, tijdens hun bezoek, het beste niet gebruiken. Juist het genieten van familie en vrienden onder het genot van lekkere tapas staat centraal. Wanneer men de telefoon niet gebruikt kan men punten sparen en kans maken op unieke prijzen.

Lees meer

't Zusje app

In samenwerking met Juist ontwikkelden we een app waarbij de bezoekers van ’t Zusje de smartphone, tijdens hun bezoek, het beste  niet kunnen gebruiken. Juist het genieten van familie en vrienden onder het genot van lekkere tapas staat centraal. Wanneer men de telefoon niet gebruikt kun je punten sparen en kans maken op unieke prijzen. Het concept is in samenwerking met Juist bedacht, de ontwikkeling is volledig door Flying Kiwi gedaan en uiteraard ook op een locatie bij ‘t Zusje smakelijk getest!

Opdrachtgever
Brasserie 't Zusje
Services
Illustraties
Interface design
iOS & Android
C# (Unity)
Link
Promotie website

Quality time

De app van ’t Zusje is bedacht vanuit het thema quality-time. Het is storend en ongezellig wanneer je een gezellig avondje uit eten bent en je kijkt met regelmaat op je smartphone. Onze app daagt je uit om je telefoon juist niet te gebruiken. Wanneer je dit inderdaad niet doet verdien je punten.

Last minute

Naast het verdienen van punten door de smartphone niet te gebruiken, kan er met de app ook gekeken worden naar de beschikbaarheid van een tafel op een bepaalde dag en tijd. Wanneer er geen plaats meer is op jouw favoriete avond kun je je aanmelden voor de last minute lijst. Direct wanneer er plaatsen vrijkomen ontvang jij dan een SMS en kun je alsnog reserveren.

Onze gouden eieren liggen klaar

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat er in zo’n gouden ei zou kunnen zitten?

Neem contact op