EasySwim × App

Ezzy's Islands

Leren moet leuk blijven! Met deze gedachte hebben wij voor de succesvolle zwemlesmethode EasySwim een interactieve app mogen ontwikkelen; Ezzy’s Islands.

Een waardevolle app voor zowel de zwemleerling als voor de zwemschool. Deze app biedt de mogelijkheid om leren leuk en interactief te maken.

Door de app, hebben wij het mogelijk gemaakt om voor elke zwemleerling een unieke ervaring te creëren. Doordat kinderen binnen de app van Ezzy’s Islands vanuit verschillende minigames kennismaken hun zwemopleiding, wordt het leren vele malen leuker gemaakt.

Daarnaast krijgt de zwemschool o.b.v. de prestatie van de zwemleerling, feedback op individueel niveau. De feedback zorgt ervoor dat de zwemmethode nog verder op persoonlijk niveau gebracht kan worden.

Client
  • EasySwim

Dit interactieve leerconcept tilt het plezier van zwemlessen naar een geheel nieuw niveau.

Wat Ezzy's Islands zo uniek maakt, is dat het de digitale wereld op een speelse manier combineert met de echte zwemles. In de Ezzy's Islands app worden kinderen meegenomen op een ontdekkingsreis met verschillende minigames die alle aspecten van hun zwemopleiding behandelen. En geloof ons, dit zorgt voor heel wat zwemwijsheid én nog meer fun!

En het beste van alles? Ze kunnen zelfs buiten de zwemlesuren om, thuis met hun eigen zwemopleiding aan de slag!

Dus zeg maar dag tegen saaie zwemlessen en hallo tegen Ezzy's Islands!

Bekijk meer van onze gouden eieren