HOOG.design × Website & App

HOOG.design

HOOG.design is de inspiratiebron voor exclusieve woon-en tuininspiratie. Maar hoe zorg je dat de digitale omgeving dezelfde exclusiviteit uitstraalt? Laat dat maar aan ons over!

Voor HOOG.design hebben wij tijdens onze samenwerking, verschillende projecten mogen uitvoeren. In deze nauwe samenwerking hebben wij verschillende fysieken boeken met bijbehorende digitale omgeving mogen ontwikkelen, verschillende 3D modellen en een campagne website mogen optuigen.

Client
  • HOOG.design

Bij HOOG.design hebben we niet stilgezeten, hoor! We hebben namelijk iets super tofs gedaan: de 3D modellen van de boeken ontworpen én de digitale omgeving ervoor gecreëerd.

We hebben in dit project verschillende 3D modellen gemaakt! Maar we zijn niet gestopt bij alleen de 3D modellen. Nee, nee, we wilden de ervaring nog spectaculairder maken. Dus hebben we de digitale omgeving van deze boeken ontworpen, zodat jij alles over deze boeken te weten kan komen.

Daarnaast hebben we de website van HOOG.design mogen optuigen. De klasse van HOOG.design springt er vanaf. Op de huidige website, waan je je in een inspiratiebron van exlcusiviteit en luxe. Het geeft je het gevoel dat je onderdeel bent van de exclusieve woningen die te zien zijn op deze website. Het zijn niet alleen maar te gave woningen die op de website staan. Je kunt er van alles te weten komen over wooninspiratie, vakmensen op verschillende gebieden en meer te weten komen over jou favoriete architect.

De onuitputtelijke bron van inspiratie van HOOG.design elk moment met je meedragen? Door het bouwen van de HOOG.design app hebben wij dit mogelijk gemaakt. Deze app geeft je dagelijks inspiratie op het gebied van luxe artikelen. Daarnaast kun je met de HOOG.design app jouw eigen moodboard creëren waardoor jou exclusieve wooninspiratie altijd binnen handbereik is.

Bekijk meer van onze gouden eieren