Join Us × Website & App

Join Us

Jongere die verlangen naar meer sociaal contact samenbrengen. Samen met Join Us hebben wij een maatschappelijk probleem in kaart gebracht en willen we graag jongeren helpen!

Dat je onderdeel van Join Us bent, betekent niet dat je eenzaam bent. Sommige jongeren willen graag nieuwe mensen ontmoeten, een ander heeft een schouder nodig om op te leunen rusten en een ander kan geen aansluiting vinden. Voor deze doelgroep hebben wij samen met Join Us een website én app gebouwd waarop jongeren op een laagdrempelige manier met elkaar in contact kunnen komen.

Client
  • Join Us

Wij hebben de website van Join Us onder onze vleugels mogen nemen. Deze website is een hulpmiddel voor jongeren om eenvoudig moet het zo laagdrempelig maken voor jongeren om in contact te komen met Join Us. Wij vinden het maatschappelijk probleem; Eenzaamheid bij jongeren, een aangrijpend onderwerp waar meer aandacht aan besteed mag worden. Wij waren dan ook erg enthousiast om samen met Join Us dit maatschappelijk probleem aan te pakken.

Voor zowel de begeleiders als voor de jongere hebben wij een app gebouwd waarbij jongeren met elkaar in contact kunnen komen en inzichten kunnen geven over hun sociale vaardigheden.

In de app kunnen jongeren zich aanmelden voor meetings, challenges, vragenlijsten invullen, hun progressie bijhouden en natuurlijk in contact komen met anderen! Met als doel? Eenzaamheid bij jongeren verminderen.

De begeleiders kunnen in de app van Join Us in hun online dashboard meer informatie vinden over de deelnemers van hun groep. Hun krijgen inzichten in de sociale ontwikkelingen van hun deelnemers.

Bekijk meer van onze gouden eieren