't Zusje × Website & App

Digitaal Bourgondisch Genieten

Uiteten zonder gestoord te worden op je telefoon? Leg je telefoon weg en verdien punten om kans te maken op unieke prijzen!

Wij zijn super trots op de samenwerking met ’t Zusje waarin wij het digitale visitekaartje van dit succesvolle restaurantketen mogen verzorgen.

Tijdens deze samenwerking hebben we onder andere een app ontwikkeld waarbij de bezoekers van ’t Zusje de mogelijkheid kregen om punten te verdienen en kans te maken op prijzen, door niet hun telefoon te gebruiken. Deze campagne heeft zelfs meerdere malen het nieuws gehaald!

Client
  • 't Zusje

Naast het feit dat dit project een succesvolle campagne opleverde, is deze app ook functioneel een succes voor ’t Zusje. Het is namelijk mogelijk om in de app van ’t Zusje jouw reservering te plaatsen. Heb je geen tijd om een belletje te plegen voor een reservering, of wil je last-minute kijken of er nog een tafel beschikbaar is? Download dan direct de app van ’t Zusje en reserveer jouw tafel in no-time!

We hebben niet alleen de app van ’t Zusje gebouwd, maar ook de complete website. Tegenwoordig dient de website van ’t Zusje als de online menukaart. Hierop is te zien wat de huidige gerechten zijn op de tapaskaart. Mocht je al honger hebben gekregen, kun je ook meteen via deze website de beschikbaarheid zien bij ’t Zusje bij jou in de buurt!

Bekijk meer van onze gouden eieren